EVS - Europese Vastgoed Service B.V. Geen reacties

Beleggen in grond?

Beleggen in grond waarom nu?
De vastgoedmarkt voor beleggers in Nederland bestaat voornamelijk uit de categorieën:
• Kantoren.
• Winkels.
• Woningen.
• Bedrijfsruimten.

Vanwege de grote omvang van het huidige investeringskapitaal en lage rente met die reden richten investeerders zich steeds vaker op alternatieve investeringsmogelijkheden zoals landbouwgrond. In Nederland is er weinig algemeen bekend over het investeren in grond. Daarom probeert EVS voor de grondbelegger een bijdrage te leveren om het beleggen in grond transparant en makkelijk te maken.

Populaire investeringsoptie.

Beleggen in landbouwgrond is een steeds populairdere investeringsoptie, naast de vastgoed categorieën kantoren, winkels, woningen. Daarbij speelt het ook een rol dat in Nederland de grondmarkt in tegenstelling tot andere vormen van vastgoedbeleggen een transparante markt.

Onvoldoende kennis.

Waarom is beleggen in landbouwgrond voor de Nederlandse belegger lange tijd een no-go area geweest? Het antwoord: als gevolg van onvoldoende kennis van deze grondmarkt is het antwoord terwijl we alleen dachten dat het voor grotere partijen was weggelegd. Daarbij moeten we natuurlijk niet te de gebeurtenissen rond vastgoedcrisis rond 2008 vergeten. Dit zijn factoren die hier debet aan waren. De laatste jaren echter veert de vastgoedbranche weer op en wordt er ook gekeken naar de grondmarkt.

Landbouwgrond.

Nu investeren beleggers in de afgelopen jaren weer meer in het vastgoed en daarom lijkt ook de Nederlandse belegger warm te lopen om te investeren in landbouwgrond.
.

Beleggen in vastgoed? Vraag nu meer informatie aan.