09:00 – 20:00

Maandag tot Vrijdag

Willemstraat 24

NL 4811 AL, Breda

+31(0)76 -5623788 NL

Welkom bij EVS (Europese Vastgoed Service B.V.) Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in Europees Vastgoed!
21 March 2019

09:00 – 20:00

Maandag tot Vrijdag

Willemstraat 24

NL 4811 AL, Breda

+31(0)76 -5623788 NL

De informatie die u op deze website van www.europesevastgoedservice.nl aantreft, is met zorg samengesteld. Toch dient u de juistheid en volledigheid daarvan altijd zorgvuldig en onafhankelijk te verifiëren en/of te controleren.

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld om opdrachtgevers van vastgoedprojecten kavels, percelen, landbouwgrond(en) en geïnteresseerden investeerders in het vastgoed met elkaar in contact te brengen.

EVS – Europese Vastgoed Service B.V. biedt zelf geen eigen vastgoed aan. EVS – Europese Vastgoed Service B.V. biedt de informatie op haar website aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid.

EVS – Europese Vastgoed Service B.V. sluit aansprakelijkheid voor onjuistheid of onvolledigheid van de door haar op deze website verstrekte informatie uit, dit betekent dat er geen rechten kunnen worden ontleend aan de informatie die u op deze website aantreft.

Op de gehele inhoud van de website www.europesevastgoedservice.nl zoals informatie, teksten, afbeeldingen, geluiden en software rust copyright. Van deze website mag niets worden gekopieerd of veranderd worden.

Doorverwijzingen van bepaalde links op de website van EVS – Europese Vastgoed Service B.V. brengen u naar sites van derden, waarbij EVS – Europese Vastgoed Service B.V. geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt voor de daar aangeboden informatie. Wij verzoeken u alle gegevens die u stuurt naar de website van EVS – Europese Vastgoed Service B.V. zo volledig mogelijk te controleren op juistheid.

Informatie dient rechtsgeldig te zijn en mag geen inbreuk maken op rechten van derden.

EVS – Europese Vastgoed Service B.V. behoudt zich het recht voor om de inhoud van de site en de tekst van deze juridische verklaring op elk gewenst moment naar eigen inzicht te wijzigen.

Top