Wilt u investeren in Europese beleggingspanden?

Geïnteresseerd in beleggingspanden? EVS en haar partners zijn gespecialiseerd in het in contact brengen van aanbieders en kopers van Europees vastgoed.

Overweegt u om in Europees vastgoed te investeren? Door namelijk samen te werken met EVS kiest u voor een stabiel langjarig rendement. U investeert –samen met anderen- rechtstreeks in beleggingspanden. Deze generen maandelijks rendement door middel van de huuropbrengst . Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden kunt u eens kijken naar de objecten die wij momenteel aanbieden.

Zoekt u een specifiek vastgoedobject dat wij niet aanbieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een zoekopdracht. Dat doen we echter op basis van no cure no pay.

Wilt u op de hoogte blijven van ons investeringsaanbod? Schrijf u dan nu gratis in. »

Ook investeren in Beleggingspanden?

EVS bespreekt graag met u de mogelijkheden.
Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.

Dienstverlening op maat

Wij streven naar dienstverlening op maat. Daarvoor bieden we verschillende modules aan waaruit u kunt kiezen. De basis voor onze diensten bestaat uit een standaard servicepakket voor aan- en verkoopbegeleiding en verhuur en beheer, eventueel aangevuld met financiële planning op een breed terrein.

Heeft u behoefte aan begeleiding bij de aankoop van een beleggingspand in Europa?

EVS is actief in heel Europa. We hebben uitgebreide kennis van Europese wet- en regelgeving die de kern van vastgoedinvesteringen raken. In Europa werkt EVS samen met diverse partners op zowel fiscaal- als juridisch vlak.

Deze partners adviseren cliënten van EVS bij investeringsprojecten in heel Europa. Denk daarbij bijvoorbeeld aan aankoopbegeleiding. Wij adviseren u over de waarde van objecten, de technische staat van het object, de betrouwbaarheid van de huurders en de inhoud van de huurcontracten.

Kortom, voor alle zaken die bij de aankoop van een beleggingspand relevant zijn, kunt u rekenen op deskundige begeleiding van EVS.

 

Zekerheid – Financieel voordeel – Gemak en zorgeloosheid – Professioneel en transparant

Heeft u een beleggingspand dat u wilt verkopen?

EVS kan uw beleggingspand (via onze partners) onder de aandacht brengen bij geïnteresseerde vastgoedinvesteerders. Dat doen we op basis van no cure no pay.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Zekerheid – Financieel voordeel – Gemak en zorgeloosheid – Professioneel en transparant

Heeft u vastgoed dat u wilt verhuren?

Als vastgoedinvesteerder streeft u naar optimalisatie van uw vastgoedrendement. EVS biedt diverse oplossingen voor de verhuur en het beheer van uw eigendom(men) in heel Europa. Kleine of grote vastgoedprojecten zoals appartementencomplexen, panden, kamers en/of percelen kunnen wij in beheer nemen. Hiermee laten EVS en onze Europese partners u zorgeloos genieten van uw vastgoedinvestering.

Zekerheid – Financieel voordeel – Gemak en zorgeloosheid – Professioneel en transparant

Zoekt u een beheerder voor uw vastgoed?

Investeren in vastgoed is een solide en waardevaste investering. Als eigenaar wilt u het vastgoed optimaal beheren en bewaken. Om het maximale rendement uit het vastgoed te halen, is het raadzaam om het vastgoed onder professioneel beheer te stellen. Daarmee bedoelen we zowel het commercieel- (optimale bezettingsgraad) , financieel- als ook het technisch beheer. EVS neemt deze activiteiten graag voor u uit handen zodat u zorgeloos van uw vastgoedinvestering kunt genieten.

Zekerheid – Financieel voordeel – Gemak en zorgeloosheid – Professioneel en transparant