Investeren in projectontwikkeling: profiteer van het EVS-netwerk

Wilt u mee investeren in projectontwikkeling ?
Of bent u in de eerste plaats opzoek naar een mede-investeerders voor een vastgoedproject?
EVS en haar partners zijn gespecialiseerd in het in contact brengen van ontwikkelaars en investeerders. Zoals gezegd is dit voor vastgoedontwikkeling van o.a. woningbouw, kantoren, studentenwoningen, zorgwoningen/hotels en hotelvastgoed.

Hoger rendement
EVS werkt samen met haar partners om het maximale rendement te realiseren. Deze samenwerking geldt voor gebieds-, project-, en herontwikkeling. Wij begeleiden opdrachtgevers en investeerders bij de realisatie van nieuwbouwprojecten.

Deze begeleiding heeft onder meer als groot voordeel dat wij doorgaans een hogere grondwaarde weten te realiseren. Dat leidt weer tot een hoger rendement voor de direct betrokkenen.

Zo onderzoekt en screent EVS vooraf het project in de volle breedte. Daarnaast stemmen we met de opdrachtgever af hoe we het project in de markt zetten. Hieruit volgt dat gedurende de looptijd van het project er op continue basis overleg is met de opdrachtgever.
De inhoud van dit overleg gaat bijvoorbeeld over de status van het project en de laatste ontwikkelingen. Daar rapporteren we ook over richting investeerder.

Investeren in projectontwikkeling?

EVS bespreekt graag met u de mogelijkheden.
Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.