Investeren in recreatief vastgoed: profiteer van opleving oost-Europese markt

Investeren in recreatief vastgoed is investeren in een toenemende vraag naar kwalitatief hoogwaardig vastgoed.
EVS werkt binnen Europa samen met diverse aanbieders en beheerders van dit vastgoed. EVS biedt u tevens diverse opties.

Markt is veranderd

In het verleden waren locaties binnen Frankrijk, Spanje (Ibiza) en Turkije interessant voor investeerders. Echter is de markt daar behoorlijk veranderd. Enerzijds is de markt daar gedeeltelijk verzadigd, anderzijds spelen negatieve factoren een rol.  Door deze factoren gaan investeerders op zoek naar nieuwe locaties binnen Europa.

Oost-Europa is in opkomst

EVS concentreert zich momenteel op Oost-Europa. Landen als Hongarije, Roemenië en Kroatië winnen snel aan populariteit. Hier is het vereiste investeringskapitaal voor de aankoop van recreatief vastgoed lager. Het direct rendement en daarmee ook de waardeontwikkeling van het recreatief vastgoed is in Oost-Europa zeer lucratief.

Zorgeloos investeren in recreatief vastgoed? EVS is uw juiste partner.

Europese beheerders

Investeerders die maximaal willen profiteren van het rendement uit verhuurinkomsten van het recreatief vastgoed, werken samen met EVS en haar Europese beheerders. Door het online portaal kunnen investeerders heel makkelijk de bezetting van het recreatief vastgoed volgen. Boekingen en inkomsten zijn direct zichtbaar.

Voordelen van investeren in recreatief vastgoed: 

  • U kunt rekenen op een stabiele huurinkomstenstroom wanneer u het verhuurt via onze professionele beheerders.
  • U hoeft zich geen zorgen te maken over leegstandrisico. Het vastgoed wordt immers verhuurd aan toeristen voor korte periodes.
  • Inflatiebestendig omdat de huurinkomsten jaarlijks met de inflatie-index meegroeien.

Het beheer van uw eigendom kunt u over dragen aan onze professionele beheerders. Aangezien o.a. onderhoud aan de woning een tijdrovende zaak kan zijn wordt dit in de puntjes geregeld. Daardoor heeft u een zorgeloze investering.

Bij verkoop van het recreatieve vastgoed wacht u een grote afzetmarkt. Immers het product is toegankelijk voor zowel particuliere- als professionele investeerders.

Investeren in recreatief vastgoed?

EVS bespreekt graag met u de mogelijkheden.
Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.