De oprichters en medewerkers van EVS (Europese Vastgoed Service B.V.) zijn goed thuis in de bouw- en financiële sector. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in het begeleiden van vastgoedinvesteringen in heel Europa. Dat doen we al vele jaren. Daadoor zijn we goed bekend met de lokale wijze van zakendoen in een breed aantal Europese landen.

Breed netwerk

In de afgelopen jaren hebben onze oprichters en medewerkers vele investeerders begeleid en ook ondersteund bij hun Europese vastgoedinvesteringen. Als EVS zijn we gestart met aan- en verkoopbemiddeling, beheer, projectontwikkeling en exploitatie van landbouwgronden in Nederland. Mede hierdoor hebben we intussen een breed netwerk opgebouwd.

Bemiddeling

EVS heeft samen met haar Europese partners de handen ineen geslagen om internationale investeerders te begeleiden bij Europese vastgoedprojecten. Het accent ligt daarbij op bemiddeling bij het aan- en verkopen van landbouwgronden.

Mission statement

In ons mission statement is onder andere opgenomen dat de nauwe samenwerking met (inter-)nationale banken, notarissen en plaatselijke overheden garant moet staan voor een vertrouwde en stabiele investering. Naast een prima rendement dragen we namelijk bij aan woningbouw, het milieu, het maatschappelijk verantwoord produceren van voedsel en het vergroten van de werkgelegenheid.

Kiest u voor EVS – Europese Vastgoed Service B.V. , dan kiest u voor vastgoedspecialisten met;

Een breed Europees werkterrein

Een groot Europees werkgebied

Uitgebreide kennis over Europese regelgeving

Beschikt over een groot Europees netwerk

Wilt u meer weten over EVS en wat we voor u kunnen betekenen?

EVS bespreekt graag met u de mogelijkheden.
Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.