Onze core business richt zich mede op kleinschalige investeringsproposities zonder daarbij voorbij te gaan aan uw specifieke wensen en doelstellingen. EVS staat voor gedegen, persoonlijke service.

Werkwijze voor investeerders

Als relatie van EVS bieden wij u toegang tot de markt van kleinschalige, uiterst zorgvuldig gekozen vastgoed-investeringsproposities.
Via onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van nieuwe vastgoed investeringsmogelijkheden. Geen lange verhalen maar kordate opsommingen per object geven u een beeld van de meest actuele proposities in de vastgoedmarkt. Graag maken we een persoonlijke afspraak voor een nadere kennismaking. Dit biedt u de gelegenheid om ons uw vragen voor te leggen. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook op andere wijze voorzien van aanvullende informatie over mogelijke investeringsproposities.

Mocht u besluiten om tot een transactie/investering over te gaan, dan begeleiden wij u als vastgoedmakelaar bij het deelnameproces.

Wij maken desgewenst een persoonlijke afspraak voor een kennismaking tussen u en onze opdrachtgever daarmee u de mogelijkheid biedend uw vragen direct aan de opdrachtgever voor te leggen. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook op andere wijze voorzien van aanvullende informatie over mogelijke investeringsproposities.

Mocht u besluiten om tot een transactie/investering over te gaan, dan begeleiden wij u als vastgoedmakelaar bij het deelnameproces.

Meer weten over onze werkwijze?

EVS bespreekt dit graag met u.
Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek.