Vraag geen advies maar eis een strategie 

Vastgoed planning van EVS helpt investeerders bij de selectie en structurering voor investeringsvastgoed. Ook kunt u ons inzetten bij het herorganiseren van de bestaande vastgoedportefeuilles.

Investeren in vastgoed heeft zich in de loop der jaren bewezen als veilige belegging. Natuurlijk zijn er altijd risico’s. Kijk naar de effecten van de afgelopen kredietcrisis op vastgoedinvesteringen. Dit laat onverlet dat vastgoed nog steeds een belangrijke pijler is in goed gespreide beleggingsportefeuilles.

Samen met u werken wij een vastgoedstrategie uit die past binnen uw persoonlijke situatie. Investeren in onroerend goed doet u voor een langere periode. Dat vraagt om een goed onderbouwde lange termijnvisie.

Als uw vastgoed planning vastligt, helpen wij u bij het selecteren van landbouwgronden, beleggingspanden en overige vastgoedprojecten die voldoen aan de criteria van succesvol beleggen in vastgoed. Onze ervaring en knowhow zetten we in om uw vastgoedportefeuille op basis van uw persoonlijke wensen in te delen.

Vastgoed planning
vastgoedstrategie uitwerken die past binnen uw persoonlijke situatie

Als de vastgoedtransactie duidelijk is afgelijnd, begeleiden EVS en haar partners u bij de aankoop van het vastgoed. Wij adviseren u over de meest optimale structuur om de aankoop te realiseren, zowel vanuit financieel als fiscaal oogpunt. Ook houden we rekening met uw successieplanning.

Tot slot staan wij ook in voor het professioneel beheer van het onroerend goed, zodat de investering voor u zo zorgeloos mogelijk verloopt.

 

Wilt u ook een vastgoedstrategie creëren? Vraag nu vrijblijvend een persoonlijk gesprek aan.